Agenda

Soccertime Make Fun agenda

Agenda 2022

Soccertime Make Fun organiseert de komende maanden een aantal leuke activiteiten zoals de voetbaldagen, voetbalschool, en een aantal fundagen. Onderstaand een overzicht van de verschillende activiteiten die we in het 2022 zullen organiseren.

Oktober

– Maandag 24 oktober organiseert Soccertime 2-daagse voetbaldagen op de velden van v.v. SEOLTO. Je kunt je van nu inschrijven voor deze toffe voetbaldag
– Woensdag 26 oktober organiseert Soccertime 2-daagse voetbalclinic op de velden van FC de Westhoek. Je kunt je van nu inschrijven voor deze toffe voetbaldag

Blijf op de hoogte van onze nieuwe activiteiten

In onze agenda staan onze activiteiten voor de aankomende maanden. Op onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van onze laatste activiteiten en eventuele wijzigingen. Kortom wilt u als eerst op de hoogte zijn van de Soccertime activiteiten volg ons dan gerust op Facebook.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen

Mocht u als vereniging ook een fundag georganiseerd willen hebben. Dat kan Soccertime organiseert een fundag op maat. Deze dag staat het “fun” gehalte iets boven het ontwikkelingsgehalte. Zoals de naam al zegt moet het een fundag zijn. Met leuke spelvormen en wedstrijdvormen.

Ook voegen wij graag uw vereniging toe aan onze agenda voor onze voetbaldagen. Momenteel organiseren wij voetbaldagen in Zeeland (Zeeuws-Vlaanderen, Noord-Beveland), Noord-Brabant (Breda) en Utrecht (Soesterberg). Interesse in de Soccertime voetbalschool bij uw vereniging? Nieuwsgierig naar onze visie op een voetbalschool? Waarom wij ter ondersteuning van verenigingen zijn en geen concurrent? Je leest hier, met informatie over onze voetbalschool.

Samenwerken is ook echt samenwerken

Wij houden van een warme samenwerking. Soccertime maakt niet alleen gebruik van de velden maar ondersteunt de vereniging ook. Zo willen wij graag een langdurige samenwerking, denken we graag mee met de vereniging in bijvoorbeeld ondersteunen van de jeugdtrainers.