Info

De JAKO voetbaldagen zijn twee sfeervolle en verzorgde dagen onder leiding van UEFA A en UEFA B gecertificeerde trainers vanuit heel Zeeland en Vlaanderen. De dagen zullen in teken staan van een betere voetballer worden én natuurlijk veel plezier.

ONZE DOELSTELLING
Wij gaan voor de lach op het gezicht van elk kind! Dat willen wij bereiken door heel veel enthousiasme uit te stralen en heel veel plezier eraan toe te voegen. Door het enthousiasme van onze trainers en de ervaring in het voetbal zullen de kinderen de tijd van hun leven hebben. Daarbij willen wij iets bijdrage in de ontwikkeling als voetballer door de kinderen tips en tools aan te reiken.

INHOUD
Tijdens deze tweedaagse zullen de kinderen een voetbalprogramma doorlopen onder begeleiding van onze toptrainers. Met hun ervaring en deskundigheid zullen zij een eigen draai geven aan de onderdelen. Omdat we toch ook een wedstrijd ervan willen maken, zijn er op alle onderdelen een prijs te winnen.

ONDERDELEN
We verzorgen onder meer techniektrainingen, hiervoor willen wij nauw samenwerken met Skills & Control. Dat is een fantastische voetbalschool die beschikt over alle moderne technieken voor het verbeteren van de techniciteit van elke voetballer. Denk daarbij aan loopladders & Smart Goals. Verder is er voldoende tijd voor leuke spelvormen als gatendoel, voetvolley en veel meer.

PENALTY
Op de finaledag wordt er gekeept door een eerste selectie keeper van één van de verenigingen uit de buurt of een door ons gekende profkeeper. Ook proberen we het wedstrijdelement te implementeren met competitievormen als 1vs1, 2vs2, 4vs4 enzovoort. Verder straatvoetbal in een boardingveld en voetbaldarts op een groot opblaasdartbord.

WAT KRIJG JE ALS DEELNEMER?
Prachtig uniek JAKO-tenue voorzien van ons logo (shirt-broekje-kousen), iedere editie een andere kleur. Met gratis de voornaam en eventueel rugnummer van het kind achterop. Plus een JAKO-voetbal!

Certificaat met persoonlijke foto en teamfoto van alle deelnemers en trainers. Eten, drinken en voldoende gezonde snacks. Een leerzame tweedaagse waar je nadien weer naar uitkijkt.

De voetbalschool werkt samen met andere UEFA-A trainers. Alle kinderen – vanaf 7 t/m 15 jaar – kunnen deelnemen. Bij voldoende keepers werken wij samen met USKA keepersacademie.

Tweedaagse stage

Herfststage

Zomerstage

Speciale trainingen