Soccertime Make Fun fundag

Fundag RKVV Nieuw Borgvliet - Soccertime make fun

Veel fun tijdens de Soccertime fundagen

Soccertime soccercamps 

Soccertime organiseert soccercamps in de schoolvakanties verengingen waar wij te gast zijn. Tijdens deze soccercamps combineren bij uitgebalanceerd trainingsprogramma wat alle facetten van het voetbalspel behelst met uitdagende spel- en wedstrijdvormen. Tijdens onze soccercamps staat plezier en zoals onze naam als zegt make fun hoog in het vaandel. Daarnaast willen wij tijdens de trainingsmomenten de spelers ook voetbalhandelingen aanreiken die direct toegepast kunnen worden tijdens de spel- en wedstrijdvormen. Naast de soccercamps organiseert Soccertime ook voetbal fundagen. 

Soccertime voetbal fundagen

Soccertime kan op verzoek van scholen, jeugdcentra, voetbalverenigingen en zelfs bedrijven leuke voetbal fundagen organiseren. Deze fundagen kunnen 7 dagen per week georganiseerd worden. Tijdens deze voetbal fundagen staat fun helemaal centraal. Geen ingewikkelde trainingsvormen maar uitdagende spel- en wedstrijdvormen. In tegenstelling tot onze activiteiten tijdens de soccercamps maken we tijdens de voetbal fundagen wel gebruik van bijvoorbeeld een pannakooi en/of een voetbaldartspel.

Een voetbal fundag kan bijvoorbeeld organiseert worden als start of afsluiting van het voetbalseizoen maar ook voorbeeld als een activiteit tijdens de jubileum festiviteiten. 

Voetbal fundagen op maat

De voetbal fundagen is maatwerk. Samen met u als klant bekijken we de wensen, beschikbare tijd en stemmen we samen de inhoud af. Mocht u de regie bij Soccertime laten doen wij vooraf altijd een voorstel om te kijken of wij aan uw wensen voldoen. 

Door de deze fundag uit te besteden aan Soccertime make fun nemen wij deze organisatorische zaken voor u uit handen. Wij maken het complete programma, zorgen voor eventuele scorekaarten en natuurlijk zijn er prijzen voor de prijswinnaars. Soccertime regelt dit helemaal voor u. 

Soccertime trainers tijdens de fundagen

Tijdens de fundag kunnen de eigen trainers van de teams onder begeleiding van een aantal trainers vanuit Soccertime de spel- en wedstrijdvormen begeleiden. Vooraf zorgt Soccertime voor een uitgebreid programmaboekje waarin alle spl- en wedstrijdvormen staan omschreven. Vooraf op de dag zelf nemen we alles nog goed door zodat het voor iedereen duidelijk is. Mochten er toch nog vragen zijn lopen onze trainers op de velden rond om de eigen teamtrainers te begeleiden tijdens deze dag. 

Het is ook morgen om deze dag volledig uit te besteden aan Soccertime. Wij nemen dan onze eigen trainers mee. Uiteraard brengt dit wel extra kosten met zich mee. Onze trainers die altijd aanwezig zijn tijdens deze dag dragen er ook zorg voor dat alle vormen zijn uitgezet. Zo kunnen de eigen teamtrainers de kinderen opvangen en hoeven ze zich geen zorgen te maken of de organisatie wel klaar staat.

Voorbeeld Soccertime fundag

08.00 uur trainers aanwezig
08.30 uur alles klaar zetten en informeren teamtrainer
09.30 uur aankomst deelnemers
10.00 uur start met het Soccertime roofspel
10.30 uur spelvormen o.a. (dobbelsteenvoetbal, puntenvoetbal, jeu de voetbal, kegelvoetbal, pannakooi, dart voetbal)
11.00 uur pauze
11.15 uur vervolg spelvormen
12.15 uur lunch
13.00 uur kick-ball voor de jongste jeugd en 4 tegen 4 met individuele winnaar voor de oudste jeugd
14.00 uur pauze
14.15 uur kick ball voor de oudste jeugd en 4 tegen 4 met individuele winnaar voor de jongste jeugd
15.15 uur afsluiting

Sjaak Foesenek jeugdtrainer Soccertime voetbaldagenDe Soccertime voetbal fundagen

In het verleden hebben wij voetbaldagen mogen organiseren voor:

  • juni ’22 bij RKVV Nieuw-Borgvliet ter ere van het 100-jarige jubileum
  • september ’21 bij s.v. SAB Breda als start van het nieuwe voetbalseizoen
  • september ’21 bij s.v. Duiveland ter ere van het 75-jarige jubileum