Gerry Oste Keeper Academie

Betere keeper worden? Dan ben je bij de Gerry Oste Keeper Academie aan het juiste adres! De Gerry Oste Keeper Academie begeleidt inmiddels al een honderdtal keepers. De volgende stap zetten in je carrière? Aarzel niet om ons te contacteren en kom erachter wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze diensten

De enige echte Gerry Oste Keepers Academie!

Ben jij een jonge doelman, die zich graag grondig wil verbeteren en droomt van een profcarrière? Elke keeper in opleiding in Waasland en omgeving kan altijd langskomen bij de enige echte Gerry Oste Keepers Academie onder leiding van niemand minder dan Gerry Oste zelf en zijn gehele team waarmee hij al meer dan 10 jaar trouw samenwerkt. Enkel Gerry Oste en zijn team hebben al tal van keepers naar een hoger niveau getild.

Alles op jouw eigen tempo

Het doel van de coach en zijn team is om alle jeugdkeepers via hun eigen vaardigheden en tempo vooruit te helpen. Dit zullen we in de keepersacademie onder leiding van Gerry Oste doen aan de hand van keeper technische oefeningen in functie van wedstrijdsituaties zonder het professionele element uit het oog te verliezen. Wie droomt er niet van een profcarrière. Enkel via de Gerry Oste Keeperacademie hebben de afgelopen jaren jonge keepers de stap kunnen maken naar een professioneel niveau.

Ook proberen we tijdens de sessies zo veel mogelijk de voetbaltechnische kwaliteiten van de keeper verder te ontwikkelen en te verbeteren. Onze academie voor jeugdkeepers wil bouwen op een gezonde relatie met de clubs waar de keepers aangesloten zijn. Je kunt meteen lid worden door je in te schrijven. De Gerry Oste Keeper Academie werkt in tegenstelling tot andere academies onafhankelijk van verenigingen.

Neem contact met ons op

Wil je graag nog wat extra informatie over de sessies en stages van de Gerry Oste Keepers Academie? Neem contact op via mail. Wij helpen je graag verder.

Over Gerry Oste

Gerry Oste is bekend als keepertrainer van Waasland-Beveren. Voor de formatie uit de Jupiler Pro League is hij vijf jaar actief geweest. Inmiddels heeft hij voor een nieuwe uitdaging gekozen bij OH Leuven. Naast keepertrainer heeft Gerry Oste een eigen keeper academie met een honderdtal keepers.

Dat combineert hij allemaal met werk in de Antwerpse haven. Daar staat hij bekend als ‘Mister Gekko’, omdat hij zich makkelijk aanpast aan iedere omgeving. Gerry Oste schenkt in zijn werkwijze bijzondere aandacht aan het mentale aspect. Wie immers mentaal sterk is, kan hard werken op training om beter te worden.