Voetbalkampen

Speler legt dribbelparcour af tijdens een voetbalkamp - Soccertime

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma tijdens onze voetbalkampen

Voetbalkampen bij Soccertime

Soccertime organiseert voetbalkampen voor kinderen tussen de 7 en 16 jaar. Speel je al bij een voetbalvereniging of wil je juist een keer samen voetballen met je beste vriend die nog geen lid is? Iedereen is welkom op onze voetbalkampen. Maar ook als je wilt ervaren of voetbal iets voor jou is dan ben je van harte welkom op één van onze voetbalkampen. Tijdens onze voetbalkampen worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken. Bovendien zorgen wij voor voldoende trainers zodat de groepen niet te groot zijn zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer.

Hoe zien onze voetbalkampen eruit

Tijdens onze voetbalkampen zorgen wij voor een gave en uitdagend trainingsprogramma. We werken aan de voetbal skills en leren je verschillende bewegingstechnieken aan. Natuurlijk mag het afwerken niet ontbreken want het gaat in het voetballen om doelpunten maken. Hoe kun je de aangeleerde voetbal skills nu het best toepassen? Dit doen we door leuke spelvormen te spelen en een partijspel mag natuurlijk niet ontbreken.

Voetbal skills tijdens een voetbalkamp

Elke leeftijd heeft zijn eigen leeftijdskenmerken. Zo gaan we bij de kleintje (7 en 8 jaar) geen fysieke training verzorgen maar zitten we hier echt op de voetbal skills. Het aanleren van bewegingstechnieken en het zo hard mogelijk met de wreef op doel kunnen schieten. Natuurlijk leren we de spelers met links en rechts de voetbal skills toe te passen (tweebeenigheid).

9 t/m 12 jaar leren we de aangeleerde techniek ook functioneel te gebruiken. Zelf keuze leren maken is in deze leeftijdscategorie enorm belangrijk. In de leeftijdscategorie 13 t/m 16 jaar gaan we spelers in complexe situaties brengen, hoe kom je hier uit? Op deze manier kunnen wij iedereen de voetbal skills aanleren en ook leren toepassen in bijvoorbeeld een 1V1 voetbal wedstrijd.

Innovatieve trainingsmateriaal tijdens de Soccertime voetbalkampen

Tijdens deze gave voetbalclinic maken wij onder andere gebruik van Smartgoals. In het amateurvoetbal komen Smartgoals steeds vaker voor maar bij betaald voetbalclubs gebruiken ze dit innovatieve sportsysteem al geruime tijd. Daarnaast maken wij gebruik van Senseball. Deze revolutionaire trainingsbal wordt bij veel betaald voetbalclubs ingezet. Deze speciale voetbal is speciaal gericht op jonge voetballers tussen de 6 en 20 jaar. De Senseball maakt spelers tweebenig en verbetert hun voetbalvaardigheden. Op deze manier kunnen wij tijdens onze voetbalclinic iedereen uitdagen om zijn voetbal skills te verbeteren.

Goed gereedschap is het halve werk tijdens onze voetbalclinics

Wanneer je een klus moet doen en je gereedschap is niet op orde dan gaat de klus moeizaam of in het ergste geval mislukken. Wij maken gebruik van innovatieve trainingsmaterialen (onze bouwmaterialen), maar als de trainers (ons gereedschap) niet goed zijn, kunnen wij geen gave maar bovenal een leerzame voetbalclinic aanbieden. Wij kunnen daarom ook een beroep doen op een brede en deskundige trainersstaf met ervaring in het (jeugd)voetbal. In diverse functies zijn onze trainers actief in het voetbal, jeugdtrainer, seniorentrainer, keeperstrainer en hoofd jeugd opleidingen. Een deskundige staf met minimaal een UEFA B diploma.

Kosten van de Soccertime voetbalclinic

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Soccertime weer een aantal 2-daagse voetbalclinics. De kosten van deze voetbalclinic bedragen € 70,- per deelnemer (inschrijven voor 1 dag is ook mogelijk á € 35,-). Elke deelnemer ontvang een Errea trainingsbal als aandenken. 

Wanneer kan ik de voetbal skills aanleren tijdens de Soccertime voetbalclinic

Wij organiseren super gave voetbalclinics in Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Kom jij voetbaltrucjes leren tijdens één van onze gave voetbalclinics? Onderstaand een overzicht van de verschillende voetbalclinics.

Binnenkort vermelden wij hier onze data voor de herfstvakantie. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een e-mail (info@soccer-time.nl) en wij brengen je als eerste op de hoogte of volg ons op Facebook.

Annuleringen voetbalclinics door Corona maatregelen

We hopen het natuurlijk niet, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren dat we door nieuwe maatregelen de voetbaldagen moeten annuleren omtrent het Coronavirus. In dat geval worden er vouchers uitgereikt aan de deelnemers voor de volgende voetbaldagen. Dit geld voor al onze voetbalkampen en de voucher blijft te allen tijde geldig. De voucher is eventueel overdraagbaar.