Een uitgebalanceerd trainingsprogramma tijdens onze voetbalschool

Soccertime Voetbalschool ook in Breda

Vanaf het najaar 2021 zal Soccertime een voetbalschool starten op de velden van s.v. SAB in Breda. Wij bieden de trainingen aan op vrijdag. Door de voetbal trainingen op vrijdag te laten plaats vinden komen de reguliere trainingen bij zijn of haar eigen voetbalvereniging niet in het geding. Op deze manier werken we samen met de clubs in plaats van dat een kind of u als ouder een keuze moet maken tussen de voetbalschool van Soccertime of een reguliere training bij de eigen vereniging.

Binnenkort maken wij de datums bekend van onze voetbalschool in Breda. Bovendien zijn we in ver gevorderd stadium om ook een op een locatie in Zeeuws-Vlaanderen te starten.

Waarom naar de Soccertime Voetbalschool

Vroeger leerde we voetballen op pleintje en grasvelden in de wijk. Vandaag de dag spelen ze liever Fifa dan dat we op pleintjes voetballen. Tijdens ons uitgebalanceerd trainingsprogramma met de voetbalschool benaderen we alle facetten van het voetbal. Wil jij naast je teamtraining jezelf ontwikkelen als voetballer? Meld je dan aan voor onze voetbalschool in Breda of onze voetbalschool in Oostburg.

Voor wie is de Soccertime Voetbalschool

De Soccertime voetbalschool is er voor voetballers in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Maar niet alleen voor voetballers die lid zijn van een voetbalvereniging. Wil je juist eerst de basis beginselen leren van het voetbal dan ben je ook van harte welkom bij onze voetbalschool. Wij behandelen alle facetten van het voetbal. Aanvallen, verdedigen en omschakelen vormen de basis voor onze training. Op deze manier kunnen we de spelers technisch, tactisch, fysiek en mentaal uitdagen.

Heb je dan niet te maken met een groot niveauverschil?

Door onze kundige trainersstaf kunnen wij alle deelnemers van onze voetbalschool uitdagen. De gevorderde spelers dagen we uit door bijvoorbeeld de actie op een hoger tempo te doen waar de minder gevorderde speler juist individueel begeleiden om de voetbalhandeling correct aan te leren. Tijdens de trainingen van onze voetbalschool heerst er een veilig leerklimaat. Niemand kan afvallen en we hebben niet als doel spelers af te leveren aan een BVO (Betaald Voetbal Organisatie). Wij hebben namelijk niet de illusie dat spelers door één uur voetbal training te krijgen op onze voetbalschool dat wij de ontdekkers zijn.

De voetbal skills leren tijdens de voetbal training

Wij brengen de spelers steeds in de situatie dat ze de voetbalhandelingen (aanvallen, verdedigen en omschakelen) steeds weer moeten doen. Onze voetbal trainingen zijn opgebouwd in een aantal thema’s. Tijdens een voetbal training, leren we de spelers een handeling aan die ze later tijdens de voetbal training in een complexere vorm weer kunnen toepassen. Door onze deskundige trainersstaf kunnen we de spelers van goede adviezen en positieve coaching voorzien. Hierdoor krijgen spelers vertrouwen en gaan ze zich ontwikkelen.

De Soccertime voetbaltrainers

Loop bij een willekeurige voetbalvereniging het sportpark op tijdens een voetbal training en je hoort coach opmerkingen zoals, jammer, volgende keer beter en volgende keer weer proberen. Maar waarom schoot de speler naast? Wat moet volgende keer beter? Hoe lukt mij de actie volgende keer wel? Met die informatie kunnen de jeugdspelers tijdens de voetbal training op de Soccertime voetbalschool zich wel ontwikkelen. Onze trainers hebben een ruime ervaring in het (jeugd)voetbal als trainer en/of Hoofd Jeugd Opleidingen.

De Soccertime voetbalschool Breda

De module najaar van de Soccertime voetbalschool Breda start op vrijdag 24 september. In het najaar zal er op acht vrijdagmiddagen van 16.30 uur tot 17.30 uur getraind worden op de velden van s.v. SAB Breda. Er zal op de volgende data worden getraind:

September: 24
Oktober: 1/8/15
November: 5/12/19/26

De data voor de module voorjaar zal later bekend gemaakt worden. Inschrijven voor de module najaar is vanaf heden mogelijk.

Gratis kennismaking met de Soccertime voetbalschool Breda

Op vrijdag 10 september organiseert de Soccertime voetbalschool Breda een gratis kennismaking. Iedereen is welkom om een keer een training te mogen ervaren. Inschrijven voor deze gratis training is wel noodzakelijk zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er voldoende trainers zijn.

De kosten van de module najaar

De kosten voor de module najaar van de Soccertime voetbalschool Breda zijn € 85,- per deelnemer. Deelnemen zonder verplichtingen? Dat kan, je kunt ook per training betalen. Een losse training kost € 15,- per week. Neem je een module af dan bespaar je € 35,-

Speciale actie voor de Soccertime voetbalschool Breda en voetbaldagen

Schrijf je in voor de voetbaldagen bij s.v. SAB Breda en schrijf je ook in voor de module najaar bij de voetbalschool Breda dan ontvang je een gratis Errea regenjas t.w.v. € 25,-

Schrijf je in voor de voetbaldagen bij s.v. SAB Breda, schrijf je ook in voor de module najaar  en schrijf je, je ook in voor de module voorjaar bij de voetbalschool Breda dan ontvang je een gratis Errea trainingspak t.w.v. € 65,-