Soccertime organiseert ook voetbalclinics

Jeugdspeler is happy - Soccertime voetbalclinic fc de westhoek

Een voetbalclinic laten organiseren door Soccertime

Soccertime organiseert voor en bij verenigingen ook voetbalclincs. Deze voetbalclinics worden vaak aangevraagd voor bijvoorbeeld een jubileum of juist als startdag voor een nieuw voetbalseizoen. Aan de hand van de vraag van de voetbalverenging maken wij een voetbalclinic op maat. Daarnaast organiseren wij onze eigen jeugdvoetbaldagen of voetbalclinics bij verschillende voetbalvereniging.

Wat mag je van ons verwachten tijdens onze voetbalclinics

Tijdens een voetbalclinic werken wij met een uitgebalanceerd trainingsprogramma aan de hand van ervaren voetbaltrainers. Wij trainen volgens de visie van de KNVB waarbij oefeningen wedstrijd echt moeten zijn. Op een leuke en uitdagende manier gaan wij spelers beïnvloeden en vinden wij het belangrijk dat jeugdspelers eigen keuzes leren maken. Onze voetbalclinics

Getraind worden tijdens een voetbalclinic door een ervaren voetbaltrainer

Soccertime heeft ervaren (jeugd)trainers. Onze trainers zijn minimaal UEFA B gediplomeerd en hebben een sterke pedagogische achtergrond. Door samen te werken met deze ervaren voetbaltrainers zijn wij in staat om op voetbalhandelingen te coachen en spelers te beïnvloeden. Voetbaltrainer zijn is een ervaringsvak en daarom kiest Soccertime ervoor met deze voetbaltrainers samen te werken.

Train de trainer voetbalclinic

Wij kunnen hierin ook het jeugdkader ondersteunen tijdens bijvoorbeeld een train de trainer bijeenkomst. Hoofdtrainer Michel Leonhart (UEFA A, TVJO A en docent voor de Belgische voetbalbond) heeft een ruime ervaring in het voetbal. Heel concreet kunnen wij samen met u kijken naar de behoefte van het jeugdkader. Want willen we niet allemaal de best mogelijk opleiding voor jullie jeugdspeler. Dit kan in een voetbalclinic maar ook in de vorm van clubondersteuning. Tijdens de clubondersteuning ondersteunen wij een jeugdopleiding over een langere periode.