Jeugdvoetbaldagen bij u op de vereniging

Voetballers spelen een duel - Soccertime voetbaldagen

Soccertime Make Fun organiseert in Noord-Brabant (v.v. SEOLTO), Zeeland (FC de Westhoek’20) en Utrecht haar jeugdvoetbaldagen in de schoolvakanties. In de mei- en de herfstvakantie organiseren wij een 1-daagse voetbalclinic en in de zomervakantie een 2-daagse voetbalclinic. Onze jeugdvoetbaldagen trainen we in de ochtend aan specifieke voetbalhandelingen. In de middag staan er spel- en wedstrijdvormen centraal waarin de aangeleerde technieken direct toegepast kunnen worden. Ook interesse at Soccertime jeugdvoetbaldagen bij uw vereniging organiseert.

Het kan ook bij uw vereniging

Ook interesse in jeugdvoetbaldagen bij u op uw vereniging? Dat kan Soccertime voor u organiseren. Tijdens de jeugdvoetbaldagen zijn wij met onze trainersstaf aanwezig en dragen de organisatie volledig. Dit alles met als doel om de kinderen zoveel mogelijk te laten voetballen. Voor de vereniging kost dit weinig inspanning en u heeft wel een geweldige activiteit tijdens de schoolvakanties.

Wie kunnen er deelnemen aan de jeugdvoetbaldagen

Van keeper tot spits, wel of geen lid van een voetbalvereniging, iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen tijdens de jeugdvoetbaldagen lekker komen voetballen. We hebben zelfs al enkele voorbeelden van spelers en speelsters die eerst hebben deelgenomen aan de jeugdvoetbaldagen en later lid worden van een voetbalvereniging. Maar ook spelers die een andere sport doen en daardoor zijn gestopt met voetballen zo toch hun andere hobby kunnen uitoefenen. En iedereen heeft talent met onze ervaren trainersstaf kunnen wij iedereen uitdagen in zijn of haar ontwikkeling.

Onze trainersstaf

Wij maken binnen Soccertime voor onze jeugdvoetbaldagen gebruik van ervaren voetbaltrainers. Trainers diep door de KNVB-gediplomeerd zijn met minimaal een UEFA B diploma en daarnaast pedagogisch onderlegd zijn. Zo zorgen we voor een veilig, uitdagend voetbalklimaat waarin alle facetten van het voetbalspel worden getraind. De Soccertime trainers staan onder leiding van hoofdtrainers Michel Leonhart (UEFA B, TVJO A, docent Voetbal Vlaanderen) en Thomas de Ridder (UEFA B, HJO C en docent KNVB Academie).

Hoe zien de jeugdvoetbaldagen eruit bij Soccertime

Tijdens de jeugdvoetbaldagen volgen wij de visie van de KNVB in het opleiden van voetballers. Voetballen leer je immers door te voetballen. Veel balcontacten, veel uitdagende oefenvormen en veel herhalingen.

Een jeugdvoetbaldag ziet er ongeveer zo uit:

 • 09.30 uur aankomst spelers
 • 10.00 uur start programma
 • 10.15 uur start trainingen
 • 11.00 uur pauze
 • 11.15 uur vervolg trainingen
 • 12.15 uur lunch
 • 13.00 uur spelvormen
 • 14.00 uur pauze
 • 14.15 uur wedstrijdvormen
 • 15.15 uur Afsluiting

  Wij vinden het belangrijk dat spelers spelsituaties gaan herkennen en doormiddel van balvaardigheid en techniek deze situatie vol zelfvertrouwen de baas kunnen

  Wat kosten de jeugdvoetbaldagen

  Voor de vereniging zijn er geen kosten verbonden aan de organisatie van de jeugdvoetbaldagen. De ouders van de kinderen zie zich inschrijven betalen inschrijfgeld voor deze toffe voetbaldagen. Sterker nog de vereniging ontvangt 10% van het inschrijfgeld voor het gebruik van de accommodatie. Vanuit Soccertime geloven wij in een warme band met een partnervereniging om deze voetbaldagen tot een succes te laten worden. Daarnaast is het mogelijk om jeugdtrainers van de vereniging aan de hand van een ervaren Soccertime-trainer mee te laten lopen. Op deze manier ontwikkelen niet alleen jeugdspelers zich maar ook de jeugdtrainers.

  Wat kunt u van onze verwachten tijdens de jeugdvoetbaldagen bij uw vereniging

  Tijdens de jeugdvoetbaldagen mag u van onze verwachten dat:

  • Wij verzorgen een gevarieerd trainingsprogramma waarin alle facetten van het voetbalspel terug komen
  • Drinken voor de deelnemers gedurende de dag
  • Prijzen voor de winnaars

  Wat doet Soccertime voor uw vereniging:

  • Wij verzorgen het volledige programma tijdens deze dagen
  • Wij nemen contact op met omliggende verenigingen
  • Wij zorgen voor voldoende trainers

  Heeft u interesse in onze jeugdvoetbaldagen bij u op de vereniging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@soccer-time.nl.