Werken aan de 4-skills van het voetbal

Trainer Fred Appiah geeft aanwijzigingen aan de jeugdspelers - Soccertime

Voetbal bestaat uit 4 elementen namelijk uit techniek, tactiek, mentaal en fysiek. De 4-skills van het voetbal. Deze vier componenten zijn onafscheidelijk van elkaar. Wanneer je technische een perfecte pass kunt geven maar je medespeler ziet de ruimte niet (tactisch) of kan het niet meer belopen (fysiek) dan kom je niet aan aanvallen. Andersom, je bent perfect vrijgelopen (tactisch), met de juiste snelheid (fysiek), je bent al 4 keer voor niks gelopen (mentaal) maar je kunt de perfecte gegeven bal niet controleren (technisch) dan kun je ook scoren.

Soccertime werkt samen aan jouw 4-skills

Bij de Soccertime voetbalschool Breda werken wij samen met jou aan de 4-skill van het voetbal. Iedere speler op zijn of haar eigen manier. De ene speler heeft moeite de bal te controleren (technisch) en de andere speler met het moment herkennen van vrijlopen (tactisch). Samen met onze deskundige trainersstaf werken we in kleine groepjes zodat er veel individuele aandacht is per speler. In dit extra uurtje training werken we dan ook samen aan de 4-skills van het voetbal.

Soccertime voetbalclinic

Naast de voetbalschool organiseert Soccertime gedurende het jaar een aantal voetbalclinics. Dit kan een 1-daagse voetbalclinic zijn of een meerdaagse voetbalclinic. Soccertime organiseert in 3 provincies (Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland) op meerdere locaties toffe voetbalclinics. De voetbalclinics staan deels in het tekenen van het ontwikkelen van de 4-skills van het voetbal. Dit doormiddel van een uitgebalanceerd programma die alle facetten van het voetbal bevatten. Bovendien zit er altijd een fun element in, doormiddel van spel- en wedstrijdvormen.

Individueel trainen bij Soccertime

Heb je een specifieke uitdaging die je wil ontwikkelen maar wat niet lukt bij je eigen teamtraining? Ook dan ben je bij Soccertime aan het juiste adres. Doormiddel van gerichte individuele trainingen werken wij samen aan jouw ontwikkeling. We bekijken welke Soccertime trainer jou het best kan helpen. Op deze manier werken we heel specifiek aan jou voetbalprobleem.

Soccertime skills academy

Kortom wil je, individueel, samen met je vriendje of vriendinnetje of met je gehele team werken aan jouw 4-skills van het voetbal, schrijf je dan in voor één van onze voetbalclinics of voor de Soccertime voetbalschool Breda. Bij Soccertime werken wij met UEFA A en UEFA B gediplomeerde voetbaltrainers met ervaring in het (jeugd)voetbal. Trainers die weten wat er op een hoog niveau gevraagd wordt en zelfs binnen een betaald voetbal academie.