Specialisatietrainingen

Beste ouder/verzorger,

Hierbij de extra info over de individuele trainingssessies in Oostburg. Vanaf dinsdag 8 september starten we met de 8 trainingen! We trainen met 20 deelnemers en 4 trainers. De kinderen zijn zo’n 75 minuten aan de slag. Vanwege corona vragen wij u om zoveel mogelijk met maximaal 1 begeleider naar de trainingen te komen om extra drukte zodoende te vermijden. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de kleedkamers 2, 3 en 4. De trainingen gaan door op veld 2.

We zijn volzet, waardoor we in vier groepjes zullen trainen. We vragen u om altijd uiterlijk 5-10 minuten van te voren aangekleed aanwezig te zijn.

Datums:  8 sep, 15 sep, 29 sep, 6 okt, 27 okt, 3 nov, 17 nov en 1 dec.
Locatie: Sportpark Velterspark| Baljuw Veltersweg 11 | Oostburg
Trainingstijd: 16u15 – 17u30

Tijdens de training is er ook ruimte voor een korte pauze. Neem dus gerust iets te drinken mee. Eigen drinkbidon met naam is aan te raden. Moet u uw kind afmelden voor een training? Doe dit dan het liefst zo vroeg mogelijk van te voren. Voorzie ook eventueel warmere kleding richting herfst – winter.

Onze excuses voor de late bevestiging, maar gelet de COVID-situatie van afgelopen week, hebben wij gewacht totdat wij als trainers allemaal negatief zijn getest op COVID.

Graag tot aanstaande dinsdag!

Namens Soccertime Academy

Michel, Fred, Filip & Quinten

OVER DE SPECIALISATIETRAININGEN

De Soccertime JAKO Soccer Academy zal ook in 2020 op volle toeren draaien! Onze focus blijft onze wekelijkse specialisatietrainingen te Oostburg. Kick-Off wordt telkens gegeven om 16h15.

Van harte welkom aan zij die hun functionele technische vaardigheden willen verbeteren! We gebruiken daarvoor ook onze nieuwste investering SmartGoals!

Onze resultaten mogen echt gezien worden en eigenlijk zijn we daar ook best fier op. Kwaliteit boven kwantiteit.

Opleiders zijn Filip van den Bossche (technisch coördinator Waasland), Eddie Kiezenberg (technisch coördinator regioselectie Schouwen-Duiveland) en Fred Appiah (Sint Anthony Sporting Academy).

Coördinatietrainingen en SmartGoals-trainingen worden verzorgd door Michel Leonhart die in het bezit is van UEFA A diploma en TVJO A diploma als hoofdjeugdopleiding.

Misschien heb je terug mooie plannen en ambitie om je specifieke voetbalvaardigheden te verbeteren. Heb je zin om echt voetbal te spelen in een sterke professionele leeromgeving? Je handelingssnelheid verhogen via moderne oefenvormen?

Het kan allemaal bij onze Soccertime JAKO Soccer Academy waar we exclusiviteit garanderen in een zeer sterke leeromgeving. We werken met een beperkt deelnemersaantal.

Heeft u als club ook interesse? Aarzel dan evenmin om ons te contacteren via michel@teamcenterzeeland.com. We hebben in 2020 nog ruimte voor uw club op woensdag en donderdag!