Thomas-de-Ridder-tekent-contract-bij-v.v.-SEOLTO-als-hoofd-jeugdopleidingen

Thomas de Ridder hoofd jeugdopleiding

Thomas-de-Ridder-tekent-contract-bij-v.v.-SEOLTO-als-hoofd-jeugdopleidingen

Hoofd jeugdopleidingen v.v. SEOLTO

vv SEOLTO zet opnieuw een belangrijke stap in het jeugdvoetbal door de aanstelling van een hoofd jeugdopleiding. Na jaren van ledengroei zien we dat als een logische volgende stap in de ontwikkeling die we als club doormaken. Met ingang van komend seizoen zal Thomas veelvuldig op de SEOLTO velden te vinden zijn.

Thomas heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al tien jaar ervaring als hoofdtrainer in het amateurvoetbal en is in het bezit van Uefa B trainersdiploma. Ook was hij assistent hoofd jeugdopleiding bij RKVV JEKA in Breda. Thomas start dit seizoen de opleiding Hoofd Opleiding C van de KNVB. Naast zijn functie als hoofd jeugdopleiding bij onze club is Thomas ook hoofdtrainer bij de zondag vereniging RKVV Gesta uit Galder en is hij ook werkzaam als trainer bij Code Oranje in Breda en bij Soccertime. We zijn Code Oranje dankbaar dat ze voor ons ook de werving en selectie van Thomas hebben verzorgd. Thomas is 34 jaar en woont in Sprundel met zijn vrouw en dochter en nummer twee wordt verwacht in november.   

Tijdens de jeugdkader bijeenkomst op 3 september zal Thomas zich voorstellen aan het jeugdkader en ook al wat van zijn ideeën met ons delen. Uiteraard staat de eerste periode in het teken van kennismaken en peilen van de behoefte van onze trainers en leiders zodat het programma daar zoveel mogelijk op aangepast kan worden.  We wensen Thomas veel plezier en succes bij vv SEOLTO.   

Namens het bestuur,

Pieter de Wit
Anton Strootman

Bron: SEOLTO