Groepsfoto HO-C cursisten - Hoofd Jeugd Opleidingen

Soccertime trainer Thomas de Ridder ontvangt het KNVB diploma HO-C

Soccertime Make Fun trainer heeft op 14 juni 2022 bij v.v. KMD in Wateringen zijn KNVB diploma HO-C (Hoofd Opleiding) in ontvangst mogen nemen. Na een opleiding van 11 maanden heeft hij na het ondertekenen door zijn leercoach Erik Nijssen zijn welverdiende diploma in ontvangst genomen. Thomas is hiermee nu een gediplomeerd Hoofd Jeugd Opleiding.

Thomas is naast trainer en het verzorgen van de programma’s van de Soccertime voetbaldagen en fundagen actief als Hoofd Jeugd Opleiding bij v.v. SEOLTO in Zevenbergen. Tijdens de opleiding bij de KNVB heeft Thomas diverse opdrachten uitgevoerd ter verbeteren en ter ontwikkeling van de jeugdopleiding van deze voetbalclub in Zevenbergen.

Niet alleen voor zijn werkzaamheden als HJO bij v.v. SEOLTO kan Thomas zijn opgedane kennis gebruiken tijdens de voetbaldagen van Soccertime Make Fun. Bovendien is niet alleen Thomas een gediplomeerde HJO maar ook Michel Leonhart. Michel is namelijk in het bezit van de Belgische TVJO A en B diploma’s (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding). Naast de nodige ervaring in de trainersstaf van Soccertime hebben we ook voldoende ervaring in het jeugdvoetbal en het opleiden van jeugdspelers.

Vanaf aankomend seizoen zal Thomas naast zijn rol als Hoofd Jeugd Opleiding starten als hoofdtrainer bij VVR in Rijsbergen. Tot afgelopen seizoen was hij hoofdtrainer bij R.K.V.V. Gesta en is hij verbonden aan Code Oranje – Het Nederlands Voetbalinstituut