Jubileum-logo-Nieuw-Borgvliet

Soccertime Make Fun organiseert een fundag voor de jeugd van v.v. De Markiezaten

Ter ere van het 100-jarige bestaan van v.v. Nieuw Borgvliet uit Bergen op Zoom mag Soccertime Make Fun een leuke fundag organiseren voor alle jeugdspelers van v.v. De Markiezaten (van de JO7 tot en met de JO15/MO15). Zo’n 200 kinderen spelen deze ochtend en middag uitdagende spelvormen zoals (puntenvoetbal, dobbelsteenvoetbal, jeu de voetbal en kegelvoetbal. In de middag staat er een 4V4 competitie op het programma met individuele winnaar. Natuurlijk mag de penaltybokaal niet ontbreken. V.V. de Markiezaten is een samenwerking van de jeugdopleiding van FC Bergen en Nieuw Borgvliet.

Samen met het jeugdkader en alle kinderen gaan we er op zaterdag 11 juni op de velden van Nieuw Borgvliet een leuke dag van maken.

Soccertime Make fun organiseert niet alleen leuke 1-daagse of 2daagse voetbaldagen maar ook geweldige fundagen ter ere van bijvoorbeeld een jubileum, leuke afsluiting of juist start van het seizoen. Deze fundagen worden altijd in overleg met de vereniging georganiseerd. Zo is het programma vrij in te regelen en zijn er vele mogelijkheden.

Ook interesse in een fundag bij jouw op de vereniging of bijvoorbeeld in fundag die verwerkt is in het recreatieprogramma op een vakantiepark met als thema voetbal? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@soccer-time.nl.