Trainer Fred tijdens de jeugdvoetbaldagen - Soccertime

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie

Trainer Fred tijdens de jeugdvoetbaldagen - Soccertime

Soccertime Make Fun organiseert in de herfstvakantie op maandag en dinsdag (24 & 25 oktober) op de velden van v.v. SEOLTO in Zevenbergen toffe jeugdvoetbaldagen. Op woensdag en donderdag (26 & 27 oktober) verzorgen wij deze jeugdvoetbaldagen op de velden van FC de Westhoek’20 in Burgh-Haamstede. Twee unieke voetbalevenementen voor dé echte voetballiefhebbers. Tijdens deze twee voetbaldagen verzorgen wij een uitdagend en leerzaam programma. Ben jij erbij tijdens de jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie?

Voor wie zijn de Soccertime voetbaldagen

Alle kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen aanmelden voor de voetbaldagen bij v.v. SEOLTO en de voetbaldagen bij FC de Westhoek. Van keeper tot spits, jongens en meisjes, iedereen is welkom. Moet ik perse lid zijn van een voetbalvereniging? Nee dit is geen must dat je van een bepaalde verenging lid moet zijn. Iedereen is namelijk welkom! We hebben zelfs al enkele voorbeelden van deelnemers die geen lid waren van een voetbalvereniging en later zijn aangemeld bij een voetbalvereniging.

Programma van de Soccertime voetbaldagen:

09.30 uur aankomst deelnemers
10.00 uur start programma
10.15 uur start training
11.00 uur pauze
11.15 uur vervolg trainingen
12.15 uur lunchpauze (lunch zelf meenemen)
13.00 uur spelvormen
14.00 uur pauze
14.15 uur 4V4 wedstrijden
15.15 uur afsluiting

De Soccertime voetbaltrainers

Tijdens deze dag maakt Soccertime gebruik van KNVB-gediplomeerde trainers met een pedagogische achtergrond. Bovendien vinden wij het belangrijk dat ieder kind gezien wordt en dat er een warm en veilig maar zeer uitdagend sportklimaat is.

De totale kosten voor deze twee geweldige en uitdagende voetbaldagen bedragen € 70,- Het is daarnaast ook mogelijk om één dag deel te nemen. De kosten bedragen dan € 35,-.

Wat kun je van ons verwachten:

– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbalspel;
– Veelzijdig en uitdagend programma;
– Tijdens de pauzes verzorgen bij ranja;
– In de ochtendpauze verzorgen wij fruit en in de middagpauze een verpakte snack;
– Iedere deelnemer ontvang een aandenken aan deze toffe voetbaldagen
– Prijzen voor de winnaars
– Goede begeleiding van gediplomeerde (jeugd)trainers

Samenwerking met keepersacademie Keepstrong

Tijdens onze jeugdvoetbaldagen in Zevenbergen hebben wij de bal samen klemvast gepakt met keepersacademie Keepstrong. De keeperstrainers van Keepstrong verzorgen tijdens de training van de veldspelers dat de keepers ook getraind op hun vaardigheden. Dit kan individueel (geïsoleerd) of als teamtraining (geïntrigeerd) zijn. Hiermee kunnen wij tijdens de voetbaldagen van Soccertime ook de keepers voldoende uitdaging bieden.

Ook vooral fun tijdens onze voetbaldagen

Deze dagen zijn net even iets leuker als je samen met een vriendje of vriendinnetje kunt deelnemen. Verzoeken om samen ingedeeld te worden is mogelijk.

Voor vragen over deze toffe voetbaldagen neem contact op één van onze hoofdtrainers Michel Leonhart of Thomas de Ridder via info@soccer-time.nl