Teamcenter Zuid-Nederland lanceert twee geheel vernieuwde webshops

Soccertime Make Fun heeft een samenwerkingsovereenkomst met Teamcenter Zuid-Nederland. Soccertime besteld voor het aankleden van haar trainers tijdens onze jeugdvoetbaldagen of fundagen de kleding bij Teamcenter Zuid-Nederland. Daarnaast kopen wij ons trainingsmateriaal bij deze teamwear specialist. Denk hierbij o.a. aan trainingsvallen, pionnen, hesjes en doeltjes.

Teamcenter Zuid-Nederland is 100% Teamwear

Door een goede service, korte lijntjes en meedenken naar de mogelijkheden is Teamcenter Zuid-Nederland de ontzorgende factor voor Soccertime Make Fun en kunnen wij onze focus leggen op de groei en ontwikkeling van het programma van Soccertime. Dankzij het grote assortiment van kunnen wij als Soccertime alle benodigdheden tegen aantrekkelijke prijzen aankopen. Bovendien kunnen ze snel leveren.

Naast de kleding van gerenommeerde kledingmerken zoals Jako, Macron, Hummel en Errea, ballen en accessoires voor de spelers en trainers hebben ze ook de beschikking over een eigen drukkerij.

Nieuwe webshops voor Jako en Errea sportkleding

Ook de individuele sporter kan terecht bij de teamwear specialist van Zuid-Nederland. Met twee teamwear shops (In het stadion van Waasland-Beveren) en in Axel kunnen zij hun particulieren klanten goed bedienen. Daarnaast hebben ze ook twee geheel vernieuwde webshops gelanceerd. Voor aantrekkelijke kortingen (-30%) van het Duitse kleidingmerk Jako kun je op de website van Teamcentershop terecht. Errea sportkleding koop je voordelig bij Errea Teamcenter.