Meisje in voetbal duel met een jongetje tijdens de voetbaldagen - Soccertime (1)

Errea Soccertime voetbaldagen in de zomer 2021

Jongetjes en meisje voetballen in een Errea voetbaltenue tijdens de zomerstage - Soccertime

Soccertime organiseert in de zomer wederom weer de 2-daagse voetbaldagen op vier verschillende locatie en in 3 verschillende provincies. Wij zijn dan ook enorm trots om de verschillende locaties waar wij onze voetbalkampen organiseren kenbaar te maken. Inmiddels is de inschrijving ook geopend en komen de eerste inschrijvingen binnen.

Waar zijn de voetbaldagen

Soccertime organiseert op de volgende locaties de zomerstage:
v.v. ’t Vliegdorp (Soesterberg) op 19 & 20 juli 2021.
Wilt u, uw zoon of dochter inschrijven? Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v. ’t Vliegdorp.
s.v. Oostburg (Oostburg) op 27 & 28 juli 2021.
Wilt u, uw zoon of dochter inschrijven? Inschrijven voor de voetbaldagen bij s.v. Oostburg.
v.v. Bevelanders (Kamperland) op 29 & 30 juli 2021.
Wilt u, uw zoon of dochter inschrijven? Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v. Bevelanders.
v.v. SAB Breda (Breda) op 30 & 31 augustus.
Wilt u, uw zoon of dochter inschrijven? Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v. SAB Breda.

Voor wie zijn de Errea Soccertime voetbaldagen

De Errea Soccertime voetbaldagen zijn voor kinderen in de leeftijd tussen de 6 en 16 jaar. Ben je geen lid van een voetbalvereniging maar wil je wel 2-dagen genieten van een gave en uitgebalanceerd trainingsprogramma dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Iedereen is welkom, van keeper tot spits, jongens en meisjes samen met de deskundige trainersstaf maken we er twee super gave dagen van.

Het programma tijdens deze dagen

In de ochtend trainen met de verschillende facetten van het voetbal. Het middagprogramma bestaat voornamelijk uit spel- en wedstrijdvormen. Natuurlijk mag een penaltybokaal niet ontbreken. Natuurlijk zorgen we dat de oefenvormen die we gedurende deze 2-daagse aanbieden aan de kinderen aansluit bij de leeftijdsspecifieke kenmerken. Bij de jongste jeugd zullen we meer de technische vaardigheden aanleren en bij de oudere jeugd hoe ze de aangeleerde technieken (nog) beter kunnen gebruiken.

De trainersstaf

Wij kunnen een schitterend en uitdagend programma bedenken maar onze trainers maken het verschil. Goed gereedschap (onze trainersstaf) is het halve werk. Wij kunnen dan ook een beroep doen op een grote groep trainers met een ruime ervaring als jeugdtrainer, hoofdtrainer of als hoofd jeugd opleidingen. Deze trainers zijn vaak minimaal UEFA B geschoold en we kunnen zelfs een beroep doen op verschillende UEFA A trainers. Wij hebben als doel de spelers te individueel te ontwikkelen maar bovenal een fantastische ervaring aan te bieden.

Schrijf je snel in, eventueel samen met je vriendje of vriendinnetje of zelfs met je hele voetbalteam en laat je ouders een mailtje sturen naar info@soccer-time.nl om samen ingedeeld te worden. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Zien we jou ook tijdens de Errea Soccertime voetbalkampen?

Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v. ’t Vliegdorp op 19 & 20 juli in Soesterberg
Inschrijven voor de voetbaldagen bij s.v. Oostburg op 27 & 28 juli in Oostburg
Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v. Bevelanders op 29 & 30 juli in Kamperland
Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v. SAB Breda op 30 & 31 augustus in Breda

Voor vragen over onze voetbaldagen, neem gerust contact met Michel Leonhart (hoofdtrainer) of Thomas de Ridder via info@soccer-time.nl