Voetbalschool in Breda - Soccertime voetbalschool

Soccertime voetbalschool in Breda

Voetbalschool in Breda - Soccertime voetbalschool

Vanaf het najaar 2021 start Soccertime een voetbalschool in Breda. Namelijk op de velden van s.v. SAB Breda. Tijdens onze voetbalschool krijgen spelers van 6 tot en met 16 jaar voetbal training. De voetbal trainingen bevatten alle facetten van het voetbalspel. De trainingen staan onder leiding van een deskundige trainersstaf met bekende gezichten van de Soccertime voetbaldagen.

De Soccertime voetbalschool

Na het succes van de Soccertime voetbalschool in Zeeland, starten we in september 2021 ook met een voetbalschool in Breda. Alle jongens en meisjes, lid of geen lid van een voetbalvereniging zijn welkom om samen te werken aan de voetbal skills. Op vrijdagavond zal de voetbalschool bij s.v. SAB Breda plaatsvinden. Door bewust op vrijdag de voetbal trainingen bij de voetbalschool in Breda te laten plaatsvinden komen de reguliere voetbaltrainingen niet in het geding. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat een speler geen keuze hoeft te maken tussen een teamtraining bij zijn of haar eigen vereniging of een voetbaltraining bij de Soccertime voetbalschool.

Zijn wij de beste voetbalschool

Wij zijn zeker niet de beste voetbalschool! Wij willen namelijk iedereen een kans bieden op een goede training. Of je nu goed kunt voetballen of omdat je juist bij onze voetbalschool de basis wilt aanleren, iedereen is welkom. Wij hebben zeker niet de illusie dat als je van onze voetbaltrainers voetbaltraining krijgt je de nieuwe Messi of MbappƩ word. Iedereen heeft recht op goede voetbaltraining maar niet iedereen is even goed. Maar wij willen alle spelers op zijn of haar niveau uitdagen een betere voetballer te worden.

De voetbal trainingen tijdens de voetbalschool

Bij veel verenigingen worden de voetbal trainingen verzorgd door een welwillende papa of mama. Hoe vaak hoor je niet, jammer, volgende keer beter!. Kreten waar je als kind niks mee kunt en juist als heel vervelend ervaren kan worden. Want, “wat doe ik dan fout”? Wij leren de kinderen de voetbal skills aan. Want als je over schiet, kunnen we je een tip geven hoe je het de volgende keer beter moet doen. Als een voetbalactie mislukt helpen we je volgende keer de actie te laten slagen of juist een andere keuze te maken. Op deze manier willen wij ons onderscheiden als voetbalschool in Breda.

De Soccertime trainersstaf

Onze trainers maken het verschil! Zonder onze trainers kunnen wij leuke voetbal trainingen verzorgen maar zullen de deelnemers van de voetbalschool zich niet ontwikkelen. Onze trainers zijn deskundig en hebben een ruime ervaring in het (jeugd)voetbal. Wij kunnen een beroep doen op diverse UEFA A en UEFA B trainers voor het verzorgen van de voetbaltraining. Onze hoofdtrainer Michel Leonhart heeft in Belgiƫ zelf zijn hoogste diploma als Hoofd Jeugd Opleidingen (TVJO A) behaald. Zijn assistent Thomas de Ridder is op dit moment assistent Hoofd Jeugd Opleidingen van R.K.V.V. JEKA, de grootste voetbalvereniging van Breda en omstreken. Voetbal inhoudelijk maar ook zeker pedagogisch hebben wij een uitstekende trainersstaf.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer je, je kunt inschrijven voor onze voetbalschool bij s.v. SAB Breda? Stuur ons alvast vrijblijvend een e-mail en wij houden jou op de hoogte wanneer we starten en uiteraard wat de kosten zijn van de voetbaltrainingen.